Top 3 måder at købe en brugt selvforbedring

April 24, 2017 by No Comments

title:En gave fra en vens hjerte
forfatter:Steve Brunkhorst
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_600.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:18
kategori:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Hun stirrer pa mig, og lukker sa ojnene. Et skar af det tidlige daggry spiller pa hendes kind, da det titter ind gennem glasgardinerne ved mit skrivebord. Jeg bliver varmere og venter i stilhed pa hendes forste usikre ord og den blide beroring af hendes hand. Hun vugger og rokker i sin stol. Hun kan ikke holde sine tanker inde meget langere.


Vi har modtes pa denne made i manedsvis. Nogle dage vrovler hun og udgyder sin sjal. Hun taler om garsdagens sorger og morgendagens fjerne kyster. Hun fortaller mig om sine behov, onsker, dromme og lidenskaber.
Nogle gange driller hun mig med umulige forestillinger, som hun bare ville onske, hun troede pa. Nar hun foler sig let, vaver hun morsomme historier og fortaller mig vittigheder. Jeg accepterer hende som perfekt – altid perfekt som hun er.
Endelig abner hun ojnene, og en tare falder. Folelserne er ved at flyde. “Okay.” Hun hvisker under vejret. Jeg ser hendes desperation, og projicerer mit eget indre lys mod hende. Hendes ojne lyser af forventning. Hun halder sin sjal ud, og opdager begravede skatte.
Hun tegner et portrat af sin far og over sig pa, hvad hun vil fortalle ham efter alle disse ar. Hun er fyldt med hab om, at han endelig vil forsta. Hendes and lofter sig(Lær mere om e adultfrienedfinder reviews).

https://www.youtube.com/watch?v=pCSgWJzEvrM
Mit sind danser rasende med at registrere hendes tanker og bonner.
Maske vil han lytte, hvis hun forklarer arligt, og de kan endelig hele forholdet. I dag roder hun ikke rundt i fortiden. Hun er pa vej fremad. I dag er en ny begyndelse.
Hun forbinder sig med kernen af sit vasen og holder en kort pause for at mindes. Hun leger med et levende minde, og der kommer flere tarer – gladestarer. Hun holder igen en pause, og jeg venter.
Jeg griber hver eneste privilegeret tanke og bekendelse. Hendes folelser lober som ubarmhjertige floder, indtil hun er stille, stille og i fred.
Hun hvisker: “Der er ikke mere at sige nu.”
Hun beder mig huske hendes mest hemmelige langsler, at vogte dem som dyrebare mysterier. Igen gor jeg det.
Hun forlader stedet med en folelse af lethed, ro og tillid. Vil hun ringe til ham eller skrive til ham? Jeg vil aldrig sporge, og hun vil fortalle mig det, nar tiden er inde.
Nogle gange ville jeg onske, at jeg kunne fole folelser som hende og fortalle hende, hvad hun skal sige, sa alting bliver godt igen. Men jeg vil ikke blande mig.
Jeg har ikke et sart hjerte som hendes – kun en stor og begranset hukommelse til at bevare hendes mest elskede skatte.
Jeg er blot hendes computer, et trofast ore i de tidlige morgentimer, nar hun udgyder sin sjal gennem mit tastatur – en dyrebar gave fra en vens hjerte().
ZZZZZZZZ

(
https://www.womenshealthmag.com/relationships/g19988460/life-changing-dating-tips/).