Syg og træt af at gøre selvforbedring på den gamle måde? Læs dette

August 4, 2018 by No Comments

Sporgsmal: Jeg har altid haft en frygtsom og undskyldende holdning over for andre mennesker, hvilket jeg ikke bryder mig om. Jeg bliver opmuntret af alt det, du siger, men jeg er stadig den, jeg er().

Walt Whitman: Jeg gor mig ikke umage med at retfardiggore min and eller blive forstaet; jeg kan se, at de elementare love aldrig undskylder sig selv.

Sporgsmal: Hvilken slags sandhed vil give indre frihed?

Du har ikke vidst, hvad du er, du har slumret pa dig selv hele dit liv … Hvem du end er! Gor krav pa dit eget.

Sporgsmal: Jeg onsker at ga mod indre nytankning, men det hele virker sa mystisk og vanskeligt!

Det er ikke langt vak, det er inden for rakkevidde.

Maske har du varet pa den, siden du blev fodt, og du har ikke vidst det.

Sporgsmal: Jeg spekulerer pa, om andre mennesker har den samme frygtsomhed som jeg med hensyn til selvstandighed? Jeg mener, at det nogle gange virker skrammende at bryde ud af det sociale net for at sta helt alene.

Jeg eksisterer som jeg er – det er nok; hvis ingen andre i verden er klar over det, er jeg tilfreds.

Sporgsmal: Religioner og filosofier larer, at et oplyst menneske bliver sin egen lov, som virkelig er rigtig og moralsk, i modsatning til menneskeskabte love. Er det det, hvad du mener med selvstandig uafhangighed?

Et heroisk menneske gar pa egen hand gennem og ud af den skik eller pracedens eller autoritet, som ikke passer ham.

Sporgsmal: Det ene ord, der karakteriserer mig bedst af alle, er rastloshed(Lær mere om e adultfrienedfinder app).

https://www.youtube.com/watch?v=Tjq_ljlb_oI
Jeg nar ikke hurtigere frem til min onskede destination, end jeg onsker at vandre et andet sted hen. Det ene ojeblik er jeg helt oppe at kore over noget, og det naste ojeblik keder det mig(). Hvad er arsagen til min utilfredshed?

(
https://www.helpguide.org/articles/relationships-communication/tips-for-finding-lasting-love.htm).