selvforbedring Din vej til succes

June 15, 2017 by No Comments

Titel:
En bevagende oplevelse

Antal ord:
336

Resumé:
Ah, gladen ved at sende sit barn ud til sin egen lejlighed. Dette scenarie vil vare en humoristisk pamindelse for et par stykker af jer.

Nogleord:
humor, flytning, teenagere

Artikelkrop:

Jeg har fundet en fed lejlighed! Okay, okay … den er ikke perfekt. Der er bare et par fejl. Jeg mener bogstaveligt talt! Forste udgift? En skadedyrsbekamper! Er det pengene vard? Jeg har ikke rad til et dyrere sted, sa en engangsudgift (tak!) i kontanter burde vare i orden.

Maske bare en dase “Raid”?

Jeg har brug for en made at flytte mine ting pa. Far, ma jeg lane din bil? Har du ikke en? Hvorfor ikke? Vil du have en? Jeg skal nok hjalpe dig med at valge den! Det var bare et forslag. Der er ingen grund til at blive helt gal i skralden! Jeg ma hellere ringe til udlejningsfirmaerne. Hvad mener du… $200… PLUS kilometerpenge? OG benzin? Du godeste!

Mens jeg er i telefonen, ringer jeg til forsynings- og telefonselskaberne. Ja, jeg ved godt, at jeg ikke har brugt jeres tjenester for. Nej, jeg har ikke noget kreditkort; dette er mit forste sted. Hvad vil du have? Et depositum pa 100 dollars? For hver? Hold da kaft… har I mennesker tilladelse til at stjale?

Far, jeg skal bruge 500 dollars til flytteudgifter! Jeg har brugt alle mine penge til den forste og sidste maneds husleje OG skadesdepositummet(Lær mere om e adultfrienedfinder login).

https://www.youtube.com/watch?v=EHSZKkcZOfI
Hvordan kunne jeg vide, at det ville blive sa dyrt? Salge noget? Daaaaad… Jeg har brug for mit tv!

Hold da op, hvor er det her sted ret tomt. Maske skulle jeg kobe en sofa og en stol. Nah… jeg har min seng. Det er godt nok. Jeg har ikke brug for et bord; jeg bruger bare denne kasse()(https://theeverygirl.com/new-relationship-advice/).