Åbn portene til selvforbedring ved at bruge disse enkle tips

April 3, 2017 by No Comments

Det bedste resultat for mig var dog lektionen i refleksion. Al den vardi, der blev skabt af arrangementet, blev overskygget i mit sind, da vi ikke naede vores mal. Mit personlige mal havde varet 300 dollars. Sa i virkeligheden naede vi omkring 11 % af det mal. Jeg mistede alt det gode af syne ved kun at fokusere pa det onskede resultat.
Hvis du havde spurgt mig lordag morgen, om arrangementet var en succes, ville jeg have trukket en grimasse og hurtigt have sagt nej.

Hvis De sporger mig nu, vil jeg sige, at vi ikke fik indsamlet mange penge, men det var sjovt, og vi larte en masse. Hver gang man kan have det sjovt og samtidig lare noget, er det en god oplevelse i min bog.
Vi lider alle sammen nederlag, udfordringer og skuffelser. Nogle gange er de store, andre gange er de det ikke. Uanset om de er store eller sma, tror jeg, at der er vardi og laring i hver eneste af dem. Vores mal ma vare at finde disse erfaringer. Vi finder dem kun ved at reflektere over oplevelsen og forvente at finde dem.
Maske er du i fard med at blive ramt af et tilbageslag, mens du laser dette. Hvis det er tilfaldet, sa tag venligst budskabet til dig. Maske er budskabet mere teoretisk for dig i ojeblikket, det er ogsa i orden. Brug det som en pamindelse til naste gang, du er modlos(Lær mere om e www adultfrienfinder com).

https://www.youtube.com/watch?v=Qi0HGrUDycI
Loft hovedet op, reflekter over det, der skete, lar af det, smil og fortsat!
Jeg ved ikke, hvad naste Halloween bringer, men vi taler allerede nu om loppemarkedet. Vi udvider maske til morgenmad. Jeg vil lade jer vide, hvordan det gar()(https://www.wellandgood.com/dating-tips/).